5 fördelar med använda Segres masker

God sikt

Segres masker är mjuka och vikbara. Denna utformning gör att masken anpassar sig perfekt till ansiktets form. På detta sätt kommer den inte i vägen för vårt synfält och den tillåter oss att arbeta med maximal frihet. Du märker inte ens att du har den på dig!

Fördelar
Lätt att förvara

Under en arbetsdag är det möjligt att arbetaren inte behöver använda andningsskyddet hela tiden. Tack vare den mjuka designen är det enkelt att stoppa masken i vilken ficka som helst!

Fördelar
Insidan är alltid ren

Maskens vikbara design gör att den del som är i kontakt med munnen och näsan alltid bevaras ren. Man kan ta av och på sig masken hur många gånger som helst utan att vara rädd för att smutsa ner den!

Fördelar
Återanvändbar

De ovan nämnda egenskaperna gör att masken under längre tid bevarar optimala förutsättningar för att användas. Så länge masken är i gott skick kan den återanvändas. Detta gäller för alla masker förutom de som har filter med aktivt kol, eftersom den Europeiska Unionen kräver att dessa masker ska användas en enda gång.

Fördelar
Lätt att lagra

Varje mask är skyddad med en praktisk och tunn plastpåse. Tack vare förpackningen och den vikbara designen tar varje mask minimal plats och kan förvaras nästan var som helst!

Fördelar